Litere volumetrice - informatii

Despre noi

Lorens nu este o companie tipica. Cu angajati talentati, oameni responsabili si experimentati,  care sunt pasionati de ceea ce fac, dorim sa facem impreuna lucrari de care sa fim mandri.
In spatele tuturor actiunilor noastre sta dorinta de a contribui la succesul clientilor nostri prin firme si reclame luminoase de cea mai buna calitate, care sa atraga atentia. Clientii nostri încep sa vada beneficiile în săptămâni.  De aici si succesul nostru.
Productia publicitara in ziua de azi este un domeniu rapid, evolutiv dar si distractiv. Ne place ceea ce facem. De aceea suntem mereu prietenosi si deschisi provocarilor.

Eleganta si profesionalism

Eleganta si aspectul profesionist sunt principalele doua atribute ale reclamelor luminoase realizate de noi. Privitorul va fi mereu incantat cand va privi reclama sau logo-ul dumneavoastra si va asocia implicit atributele reclamei cu brand-ul dumneavoastra.
Fie ca este vorba de o reclama complexa cu leduri sau o simpla caseta luminoasa, tratam fiecare client cu acelasi respect.

De la design la productie si montaj

Luam cele mai bune idei, cele mai bune practici, le testam si apoi construim. Am cautat mereu persoane experimentate care doresc să exploreze limitele tehnologiei in productia publicitara.
Oferim toate serviciile necesare: de la conceptie,  machetare si simulari 3D la productie efectiva si apoi montaj.
Avem o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniul productiei publicitare. Sediul central este la Iasi dar avem pentru numeroase orase din tara echipe de colaboratori specializati pe montaje.

Date de contact

Adesa: Iasi, Aleea Tudor Neculai, nr. 45 A

tel/fax: 0332/410 542

e-mail: office@lorens.ro


Departament vanzari

mobil: 0728 73 73 73

comenzi@lorens.ro


Departament tehnic

mobil: 0726 73 73 73

tehnic@lorens.ro