Litere volumetrice

Culori si finisaje litere din alucobond/dibond

Culori si finisaje litere din alucobond/dibond

nota: culorile sunt simulate; pentru nuantele exacte consultati catalogul sau cereti o mostra.

Culori metalizate

In functie de felul in care cade lumina si unghiul de vizualizare literele si logourile din aluminiu scot in  evidenţa  un luciu metalic deosebit

Culori  solide, uniforme

Alb cald  sau roşu strălucitor? Culori solide sunt întotdeauna o alegere bună atunci se doresc litere sau logouri volumetrice cu un  aspect uniform, fără efecte speciale.

Culori  metalice naturale

Frumuseţea naturală a metalelor folosite in crearea reclamei sau firmei dvs.  este accentuata în special prin culorile din gama naturală ; impunatoare, cu un aspect viu combinat cu luciu metalic, reflexia luminii pe aceste suprafeţe face o impresie cu adevărat memorabilă. Un  lac transparent, conceput sa reziste perfect la  intemperii, ce protejeaza structurile fin laminate de pe suprafaţa.

Culori ce imita lemnul

Arata ca lemnul natural dar sunt mult mai rezistente si mai usor de intretinut. Reclama sau firma cu litere volumetrice va prelua din aspectul cald si primitor al lemnului dar va pastra rezistenta metalului.

Culori  cu efecte speciale

Cu efectele lor luminoase deosebite si  stralucitoare, culori cu efecte speciale  vor atrage intotdeauna privirile.

Culori  din gama spectra

Briliante, culorile din aceasta gama,  prin pigmenti de culoare speciala, gradienţi diversi  creeaza un efect feeric de culoare  adaugand noi dimensiuni vizuale reclamei dumneavoastra.

Metale