Litere volumetrice

Litere si logouri din plexiglas

Litere volumetrice, logo-uri  din plexiglas (stiplex)

incepand cu 49 Euro/mppretul final este de
Avantaje Scor
  • aspect vizual profesionist, elegant si sofisticat
  • excelenta reflexie si difuzie a luminii
  • diversitate foarte mare de efecte si materiale :super-lucioase, radiante, satinate, efect oglina, crom, etc.
  • versabilitate foarte ridicata
  • 10 ani garantie
Aspect
★★★★½
Pret
★★★★☆
Durata de viata
★★★★☆
Usurinta montaj
★★★★☆
Durata executie
★★★★☆

Ideal pentru: magazine interioare mall, interioare sedii companii si institutii, restaurante, cafe-bar,  cabinete de avocatura

Litere volumetrice din plexiglas este cel mai bun traseu pentru a obtine o imagine cu un aspect profesionist, stilat si elegant.

Plexiglasul (stiplex, altuglas, acryl in general) este un material foarte durababil ce poate fi folosit in exterior fara nici un risc in privinta decolorarii sau a rezistentei la apa.

Toate literele si logourile tăiate sau gravate in  placi acrilice sunt prelucrate cu precizie şi va  oferim o reproducere fidela a graficii dvs.
Dacă aveţi nevoie de cateva sfaturi creative sau poate doriţi sa creaţi un logo, care sa aiba un  rezultat mai impresionant  apelati la noi  pentru ajutor. Va putem arata mai multe moduri de a utiliza semnele din plexiglas pentru a obtine  efecte surprinzator de diferite.

Eleganata si Profesionalism fara compromisuri!

  Eleganta si aspectul profesionist sunt principalele doua atribute ale literelor volumetrice din plexiglas realizate de noi. Privitorul va fi mereu incantat cand va privi reclama sau logo-ul dumneavoastra si va asocia implicit atributele reclamei cu brand-ul dumneavoastra.

Numeroasele reflexii si nuante pe care le capata literele in bataia luminii, jocul de umbre si lumini, finisaje impecabile  impreuna cu un design reusit  sunt cheia pentru a obtine mult doritul aspect elegant si profesionist in orice reclama. Un pic creativitate poate face bugetul dvs. financiar merge atât de mult mai departe.

Plexiglas